fbpx

Întreținere antene GSM

Întreținere antene GSM

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de alpinism utilitar montaj. Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

  • Montaj structuri metalice – Structurile metalice se caracterizeaza prin greutatea componentelor ce trebuie montate ori demontate. Greutatea lor care determina munca unei echipe specializate si coordonarea perfecta a membrilor acesteia.
  • Montaj sisteme paratrasnet – Pentru cladirile inalte sau situate intr-o zona caracterizata prin descarcari electrice frecvente, pentru a evita incendiile si electrocutarea ce ar putea fi cauzate de trasnetele care lovesc direct cladirea, se recomanda instalarea unui paratrasnet. Acesta va directiona electricitatea trasnetului in pamantul de sub cladire.
  • Montaj sisteme de sprinklere – Incendiile reprezinta unul dintre principalele riscuri pentru distrugerea cladirilor, dar mai ales pentru pierderea vietilor celor care isi desfasoara activitatea in cladirile cu pricina. Sistemele de sprinklere (stropitori) sunt usor de instalat, iar avantajele montarii sunt de departe foarte importante pentru toti oamenii din cladire, siguranta fiind una dintre cele mai puternice dorinte.
  • Montaj tubulaturi de ventilatie – Tubulatura de ventilatie este deseori incurcata si dificil de executat. Nu si pentru noi. Ne luam angajamentul sa montam tubulatura de ventilatie intr-un mod ireprosabil si in cel mai scurt timp, operativitatea fiind trasatura noastra definitorie.
  • Montaj antene si suporti – Antenele si suportii sunt o categorie aparte de elemente datorita functiilor pe care le indeplinesc si conexiunii cu dispozitiveleMontaje de suporți antene cu alpiniști utilitari

Întreținere antene GSM

În cursul anului 2021, echipa noastră a efectuat cu succes proiecte de întreținere a antenelor GSM, consolidându-ne expertiza în domeniul comunicațiilor mobile. Aceste activități au implicat o gamă variată de servicii menite să asigure funcționarea optimă a antenelor de comunicații, esențiale pentru conectivitatea și comunicarea în era digitală.

,

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?