fbpx

Montaj panouri fotovoltaice

Cu bucurie vă prezentăm cel mai recent proiect derulat de echipa noastră. Realizat cu pasiune și expertiză în domeniul energiei regenerabile. În data de 14 martie, am finalizat montajul panouri fotovoltaice pe acoperișul unei case din Oradea.

Montaj panouri fotovoltaice pe acoperiș, Oradea

Montaj panouri fotovoltaice pe acoperiș Oradea

Această intervenție a permis familiei din Oradea să beneficieze de energia generată de soare. Contribuind astfel la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător.

Proiectul nostru este o demonstrație a angajamentului nostru de a oferi soluții sustenabile și inovatoare pentru comunitățile locale, promovând în același timp beneficiile energiei solare pentru mediul înconjurător și pentru economia de energie a familiilor.

Realizarea unei instalații fotovoltaice pe acoperiș are următoarele avantaje și dezavantaje:
Montaj panouri fotovoltaice pe acoperiș Oradea

Avantaje:
Mai puțin costisitor
Necesită mai puține materiale pentru instalare
Costul manoperei la instalare este mai mic
Utilizează spațiu din curte care oricum este nefolosit – acoperișul

Dezavantaje:

Greu de accesat
Mai greu de remediat diverse erori.

Temperaturile mai ridicate de la suprafața panoului înseamnă un randament mai mic a sistemului.

Găurirea acoperișului necorespăunzătoare (acolo unde e cazul) ar putea duce la daune produse de infiltrarea apei dacă montajul este făcut de o firmă neprofesionistă.

Este important de menționat că orice montaj de panouri fotovoltaice poate fi o activitate complexă și necesită o anumită experiență tehnică și cunoștințe specifice, de aceea, solicită întotdeauna ajutorul unui profesionist sau a unei echipe calificate pentru a se asigura ca montarea panourilor se face corect și în siguranță.

Un specialist în domeniu se asigură că sistemul fotovoltaic este instalat corect și în siguranță, pentru a nu risca desprinderea panourilor din suporți în condiții de vânt puternic de exemplu și a crea alte daune.

De asemenea, instalarea greșită poate afecta performanța sistemului și poate pune în pericol siguranța electrică a locuinței.

Suntem aici pentru a vă ghida în călătoria către o casă mai eco-friendly și pentru a vă ajuta să profitați de beneficiile energiei solare. Dacă sunteți interesat să descoperiți cum puteți transforma și dumneavoastră locuința într-un mediu sustenabil și eficient energetic, nu ezitați să ne contactați. Împreună putem crea un viitor mai luminos și mai verde pentru generațiile viitoare!

Continuați să ne urmăriți pe website-ul nostru pentru a fi la curent cu proiectele noastre viitoare și pentru a afla cum și dumneavoastră puteți profita de avantajele energiei regenerabile.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?