fbpx
  • alpinism utilitar Cluj
  • alpinism utilitar Cluj
alpinism utilitar Cluj alpinism utilitar Cluj

Montaj structuri metalice

Alpiniști utilitari montaj

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de alpinism utilitar montaj. Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

  • Montaj structuri metalice – Structurile metalice se caracterizeaza prin greutatea componentelor ce trebuie montate ori demontate. Greutatea lor care determina munca unei echipe specializate si coordonarea perfecta a membrilor acesteia.
  • Montaj sisteme paratrasnet – Pentru cladirile inalte sau situate intr-o zona caracterizata prin descarcari electrice frecvente, pentru a evita incendiile si electrocutarea ce ar putea fi cauzate de trasnetele care lovesc direct cladirea, se recomanda instalarea unui paratrasnet. Acesta va directiona electricitatea trasnetului in pamantul de sub cladire.
  • Montaj sisteme de sprinklere – Incendiile reprezinta unul dintre principalele riscuri pentru distrugerea cladirilor, dar mai ales pentru pierderea vietilor celor care isi desfasoara activitatea in cladirile cu pricina. Sistemele de sprinklere (stropitori) sunt usor de instalat, iar avantajele montarii sunt de departe foarte importante pentru toti oamenii din cladire, siguranta fiind una dintre cele mai puternice dorinte.
  • Montaj tubulaturi de ventilatie – Tubulatura de ventilatie este deseori incurcata si dificil de executat. Nu si pentru noi. Ne luam angajamentul sa montam tubulatura de ventilatie intr-un mod ireprosabil si in cel mai scurt timp, operativitatea fiind trasatura noastra definitorie.
  • Montaj antene si suporti – Antenele si suportii sunt o categorie aparte de elemente datorita functiilor pe care le indeplinesc si conexiunii cu dispozitivele din interiorul cladirii, insa echipa noastra are experienta necesara pentru a gestiona montajul oricarui tip de antena, respectiv al oricarui tip de suport.

,

,

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?