Renovare intretinere pod

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de alpinism utilitar în constructii. Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

  • Montaj geamuri & pereti cortină – Montajul acestor pereti tip cortina necesita o calificare speciala față de cea a peretilor obisnuiti. Acest tip de pereti au un sistem de structură propriu. Pereții cortină sunt alcătuiți din panouri montante, diverse dispozitive precum cele de prindere si etansare, dar si geamuri termoizolante. Montajul acestora este complex.
  • Renovare fatade clădiri – Pentru a vopsi fațada unei clădirii, este necesar ca aceasta să fie într-o stare cât mai bună. Prin urmare, reconditionarea fatadelor deteriorate parțial sau în totalitate reprezintă prima etapă catre restabilirea aspectului de început al cladirii în care vă desfasurați activitatea sau locuiți.
  • Reparații rosturi de îmbinare plăci – Este un proces complex, reparația rosturilor de îmbinare a plăcilor este un proces minuțios ce nu trebuie nicidecum tratat cu superficialitate. Prin urmare, putem afirmă cu responsabilitate că tratăm fiecare lucrare, indiferent de dimensiune sau dificultate, cu maximă seriozitate.
  • Vopsitorie structuri/ imobile civil e & industriale – Menținerea unui aspect impecabil al fațadei și, implicit, al imaginii companiei ori instituției, va recomandăm să apelăti la servicii de mentenanță a clădirii și vopsirea fațadei acesteia.
  • Decopertări tencuielii interior/exterior– Decopertarea fatadelor este o operatiune care implica atentie atat la decopertare, cat mai ales la siguranta operatiunii, motiv pentru care ne instruim angajații înainte de fiecare astfel de lucrare.

,