fbpx

Vopsire turn industrial

Alpiniști utilitari – INTRETINERE SI VOPSIRE TURN INDUSTRIAL

Echipa Alpinbist se specializează în lucrări de întreținere și curățare a fațadelor cu alpinism utilitar. Oferind o gamă completă de servicii specializate în acest domeniu:

Curățare Geamuri la Înălțime

Furnizăm servicii profesionale de curățare a geamurilor de fațadă din sticlă, conform celor mai riguroase standarde. Luminozitatea este esențială pentru un mediu de lucru optim și pentru a oferi un aspect plăcut clădirilor. De aceea, vă recomandăm spălarea geamurilor ori de câte ori este necesar.

Curățare Diverse Suprafețe la Înălțime

Indiferent de tipul de suprafață sau de depuneri pe aceasta (ulei, vopsea lavabilă etc.), vă garantăm curățarea acestor depuneri pentru a reda un aspect impecabil.

Aspirarea Depunerilor pe Suprafețe la Înălțime

Depunerile de praf și alte sedimente nu numai că sunt neplăcute din punct de vedere estetic, dar pot fi și dăunătoare pentru cei care lucrează în interiorul clădirii (prin intermediul sistemelor de aer condiționat sau a altor sisteme de ventilare).

 

Decapare și Lustruire Structuri Metalice la Înălțime

Atunci când fațada unei clădiri conține elemente metalice, acestea pot suferi deteriorări estetice sau coroziune din cauza contactului cu diverse substanțe. Echipa Alpinbist nu numai că va îndepărta straturile străine, ci va lustrui și restaura suprafețele metalice pentru a le reda un aspect nou și protejat.

Curățare cu Presiune Jet de Apă

Pentru eliminarea reziduurilor și a substanțelor acumulate în cantități mari, aplicăm jeturi de apă sub presiune și lustruim suprafețele pentru a obține rezultate optime.

La Alpinbist, ne angajăm să vă oferim soluții de întreținere și curățare a fațadelor de cea mai înaltă calitate. Asigurând că aspectul și funcționalitatea clădirilor dumneavoastră sunt menținute la nivelul optim. Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dvs. și pentru a beneficia de servicii profesionale de întreținere a fațadelor.

 

,

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?