fbpx

Zugrăveli interioare

Echipa noastră a desfășurat numeroase lucrări în Turda, incluzând montarea reclamelor, toaletarea arborilor și doborârea copacilor periculoși. Dorim să vă prezentăm un proiect de amploare, care a fost deosebit de interesant: zugrăveli interioare cu tehnica de alpinism utilitar în Turda.

Proiectul nostru a avut loc la o clădire nouă denumită Stada, situată în Turda. Acest proiect a durat o săptămână și a implicat participarea a cinci alpiniști utilitari. Misiunea Stadei este: Să avem grijă de sănătatea oamenilor precum un partener de încredere. Astfel, ne-am alăturat acestui proiect cu determinare și profesionalism.

STADA România construiește o fabrică în județul Cluj. O investiție de aproximativ 48,3 milioane de euro. Fabrica STADA de la Turda va fi construită folosind tehnologie modernă, de ultimă generație, precum și o suită de facilități ce presupun un consum redus de energie, cum ar fi panourile solare fotovoltaice, sistemul termic solar și chiar acoperiș verde pentru echilibrarea fluctuațiilor de temperatură.

Această colaborare reprezintă un exemplu al angajamentului nostru față de proiecte de înaltă calitate și sustenabilitate. Iar experiența noastră în aplicarea zugrăvelilor interioare cu tehnica de alpinism utilitar a contribuit la realizarea cu succes a acestui proiect în Turda.

Vă invităm să explorați mai multe despre experiențele noastre și serviciile noastre pe website-ul nostru, sau pe Tiktok. Dacă sunteți interesat de colaborarea cu noi pentru un proiect similar sau alt proiect, nu ezitați să ne contactați.

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?