INTRETINERE SI CURATARE FATADE ALPINISM UTILITAR

INTRETINERE SI CURATARE FATADE ALPINISM UTILITAR. Firma noastră din Cluj-Napoca, Alpinbist, se bazează exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar industrial și profesional. Profesionalismul firmei este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind toată gama de servicii în întreaga țară.

alpinism utilitar Cluj

Alpiniști utilitari Cluj - INTRETINERE SI CURATARE FATADE ALPINISM UTILITAR

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de INTRETINERE SI CURATARE FATADE . Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

 • Curatare geamuri la inaltime – Va oferim servicii de curatare a fatadelor din sticla conform celor mai exigente standarde. Luminozitatea asigura un mediu de lucru optim si  un aspect placut pentru clientii / vizitatorii cladirilor. Prin urmare, va recomandam spalarea geamurilor  ori de cate ori se impune acest lucru.
 • Curatare diverse suprafete la inaltime – Indiferent de tipul de suprafata si de tipul de depuneri pe aceasta suprafata (ulei, lavabil, vopsea etc.), va garantam curatarea acestor depuneri astfel incat sa redam un aspect impecabil.
 • Aspirare depuneri pe suprafete la inaltime – Depunerile de praf si alte sedimente sunt neplacute din punct de vedere estetic din exteriorul cladirii. De asemenea, pot fi daunatoare pentru cei care lucreaza in interiorul cladirii. (prin intermediul sistemelor de aer conditionat sau al altor sisteme de ventilatie).
 • Decapare si lustruire structuri metalice la inaltime(sau alte materiale de constructii) – Cand fatada unei cladiri prezinta elemente metalice, se intampla des ca aceste suprafete sa oxideze ori sa sufere modificari de aspect prin contactul cu anumiti agenti (ex. grasimi, vopseluri). Echipa Alpinbist nu doar ca va decapa straturile straine, ci va lustrui suprafetele metalice pentru a reda aspectul de nou al fatadei cladirii dumneavoastra.
 • Curatare cu presiune jet de apa – Curatarea substantelor si rezidurilor, acumulate in cantitati mari impun aplicarea unui jet de apa sub presiune si lustruirea suprafetelor pentru a obtine rezultate optime.

ALPINBIST are o experienta de peste 10 ani in domeniul alpinismului utilitar, vă oferim servicii incluzând lucrări la înalțime în construcții, vopsitorie, tencuială, renovări și întreținere fațade, termoizolație, montaje firme luminoase, curățenie ( igienizări, spălat ferestre).

Vă punem la dispoziție servicii profesioniste de Alpinism Utilitar, în județul Cluj și în alte județe în care suntem solicitați. Practicăm prețuri extrem de avantajoase. Suntem profesioniști cu experiență de mai bine de 10 ani ! Apelați la noi cu încredere ! tel. 0755 312 904

Viziune, valori & misiune

 • Viziune.Viziunea noastră este aceea a unei companii de alpinism utilitar în care specialiștii noștri colaborează strâns cu cliențîi noștri pentru a înțelege mai bine problemele lor reale. Prestam servicii alpinism utilitar în construcții mai bune și pentru a fi considerați un partener de încredere în domeniul alpinism utilitar în construcții. Cu o abilitate unică de a combină experiență profesională vastă, un management de calitate și o reputație deosebită a nivelului ridicat de satisfacție clienți, ALPINBIST este partenerul ideal pentru realizarea lucrărilor de alpinism utilitar.
 • Misiune. Misiunea noastră este aceea de a deveni un leader în alpinism utilitar prin proactivitatea cu care anticipăm și abordăm nevoile clienților, prin transparență către clienți și încrederea pe care aceștia o au în noi, cu un simt al responsabilitățîi deosebit și un model economic competitiv.
 • Valori.
 • Calitate. Toate companiile promit servicii de calitate, dar puține reușesc să le livreze. Echipa ALPINBIST este pregătită pentru calitate.
 • Pragmatism. Furnizăm doar servicii care contează. Gândim soluțîi de valoare, durabile în timp. Suntem inovativi, dar înțelegem la fel de bine pragmatismul fiecărei afaceri.
 • Încredere. Afacerile recurente ne ajută să păstrăm prețurile și nivelul de stres la un nivel decent. De aceea, încrederea în parteneri este critică. Înțelegem că este un atribut foarte fragil și care poate fi dobândit doar prin confirmarea așteptărilor stabilite, de fiecare dată.
 • Parteneriat. Credem în succesul reciproc – că o lege în afaceri pe care o respectăm. Câștigarea încrederii este doar un pas.Avem o preocupare permanentă de a descoperi noi tehnologii care îi ajută pe partenerii noștri să facă mai mult, să fie mai competitivi, iar pe noi, mai valoroși.
 • Flexibilitate. Fiecare afacere este diferită. În consecință, ne adaptăm serviciile de alpinism utilitar la nevoile partenerilor noștri.
 • Dezvoltare. Ne place să creștem că oameni și că organizație. Cunoștințele sunt ceea ce ne fac valoroși. Încurajăm în permanentă dezvoltarea oamenilor, prin training profesional sau crearea de echipe atât în interiorul organizației, cât și împreună cu partenerii noștri.
 • Simplitate. Facem tot ce trebuie pentru că soluțiile și serviciile de alpinism utilitar să fie perfecte. Ne concentrăm pe valoarea reală a serviciilor de alpinism utilitar și nu pe obținerea de profit cu orice preț.

Profesionalismul şi execuţia promptă a lucrărilor de alpinism utilitar caracterizeaza compania SC ALPIN BIST SRL. Suntem un colaborator de încredere pentru clientii care au nevoie de servicii de alpinism utilitar.