fbpx

Spălare / curățare geamuri

SPĂLARE / CURĂȚARE GEAMURI. Firma noastră din Cluj-Napoca, Alpinbist, se bazează exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar industrial și profesional. Profesionalismul firmei este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind orașele mari si mici: Târgu Mureș, Bistrița, Arad, Timișoara, Alba Iulia, Deva, Oradea, Zalău, Satu Mare.

alpinism utilitar Cluj

Alpiniști utilitari Cluj - SPALARE SI CURATARE FATADE ALPINISM UTILITAR

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de INTRETINERE SI CURATARE FATADE . Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

  • Curatare geamuri la inaltime – Va oferim servicii de curatare a fatadelor din sticla conform celor mai exigente standarde. Luminozitatea asigura un mediu de lucru optim si  un aspect placut pentru clientii / vizitatorii cladirilor. Prin urmare, va recomandam spalarea geamurilor  ori de cate ori se impune acest lucru.
  • Spalare diverse suprafete la inaltime – Indiferent de tipul de suprafata si de tipul de depuneri pe aceasta suprafata (ulei, lavabil, vopsea etc.), va garantam spalarea acestor depuneri astfel incat sa redam un aspect impecabil.
  • Aspirare depuneri pe suprafete la inaltime – Depunerile de praf si alte sedimente sunt neplacute din punct de vedere estetic din exteriorul cladirii. De asemenea, pot fi daunatoare pentru cei care lucreaza in interiorul cladirii. (prin intermediul sistemelor de aer conditionat sau al altor sisteme de ventilatie).
  • Decapare si lustruire structuri metalice la inaltime(sau alte materiale de constructii) – Cand fatada unei cladiri prezinta elemente metalice, se intampla des ca aceste suprafete sa oxideze ori sa sufere modificari de aspect prin contactul cu anumiti agenti (ex. grasimi, vopseluri). Echipa Alpinbist nu doar ca va decapa straturile straine, ci va lustrui suprafetele metalice pentru a reda aspectul de nou al fatadei cladirii dumneavoastra.
  • Curatare cu presiune jet de apa – Curatarea substantelor si rezidurilor, acumulate in cantitati mari impun aplicarea unui jet de apa sub presiune si lustruirea suprafetelor pentru a obtine rezultate optime.

Vă punem la dispoziție servicii profesioniste de Alpinism Utilitar, în județul Cluj și în alte județe în care suntem solicitați. Practicăm prețuri extrem de avantajoase. Suntem profesioniști cu experiență de mai bine de 10 ani ! Apelați la noi cu încredere ! tel. 0755 312 904

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?