Alpinism utilitar construcții

Alpinism utilitar constructii. Firma noastră din Cluj-Napoca, Alpinbist, se bazează exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar industrial și profesional. Profesionalismul firmei este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind toată gama de servicii în întreaga țară.

alpinism utilitar Cluj

Alpiniști utilitari - construcții

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de alpinism utilitar în constructii. Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

 • Montaj geamuri & pereti cortină – Montajul acestor pereti tip cortina necesita o calificare speciala față de cea a peretilor obisnuiti. Acest tip de pereti au un sistem de structură propriu. Pereții cortină sunt alcătuiți din panouri montante, diverse dispozitive precum cele de prindere si etansare, dar si geamuri termoizolante. Montajul acestora este complex.
 • Renovare fatade clădiri – Pentru a vopsi fațada unei clădirii, este necesar ca aceasta să fie într-o stare cât mai bună. Prin urmare, reconditionarea fatadelor deteriorate parțial sau în totalitate reprezintă prima etapă catre restabilirea aspectului de început al cladirii în care vă desfasurați activitatea sau locuiți.
 • Reparații rosturi de îmbinare plăci – Este un proces complex, reparația rosturilor de îmbinare a plăcilor este un proces minuțios ce nu trebuie nicidecum tratat cu superficialitate. Prin urmare, putem afirmă cu responsabilitate că tratăm fiecare lucrare, indiferent de dimensiune sau dificultate, cu maximă seriozitate.
 • Vopsitorie structuri/ imobile civil e & industriale – Menținerea unui aspect impecabil al fațadei și, implicit, al imaginii companiei ori instituției, va recomandăm să apelăti la servicii de mentenanță a clădirii și vopsirea fațadei acesteia.
 • Decopertări tencuielii interior/exterior– Decopertarea fatadelor este o operatiune care implica atentie atat la decopertare, cat mai ales la siguranta operatiunii, motiv pentru care ne instruim angajații înainte de fiecare astfel de lucrare.

ALPINBIST are o experienta de peste 10 ani in domeniul alpinismului utilitar, vă oferim servicii incluzând lucrări la înalțime în construcții, vopsitorie, tencuială, renovări și întreținere fațade, termoizolație, montaje firme luminoase, curățenie ( igienizări, spălat ferestre).

Vă punem la dispoziție servicii profesioniste de Alpinism Utilitar, în județul Cluj și în alte județe în care suntem solicitați. Practicăm prețuri extrem de avantajoase. Suntem profesioniști cu experiență de mai bine de 10 ani ! Apelați la noi cu încredere ! tel. 0755 312 904

Viziune, valori & misiune

 • Viziune.Viziunea noastră este aceea a unei companii de alpinism utilitar în care specialiștii noștri colaborează strâns cu cliențîi noștri pentru a înțelege mai bine problemele lor reale. Prestam servicii alpinism utilitar în construcții mai bune și pentru a fi considerați un partener de încredere în domeniul alpinism utilitar în construcții. Cu o abilitate unică de a combină experiență profesională vastă, un management de calitate și o reputație deosebită a nivelului ridicat de satisfacție clienți, ALPINBIST este partenerul ideal pentru realizarea lucrărilor de alpinism utilitar.
 • Misiune. Misiunea noastră este aceea de a deveni un leader în alpinism utilitar prin proactivitatea cu care anticipăm și abordăm nevoile clienților, prin transparență către clienți și încrederea pe care aceștia o au în noi, cu un simt al responsabilitățîi deosebit și un model economic competitiv.
 • Valori.
 • Calitate. Toate companiile promit servicii de calitate, dar puține reușesc să le livreze. Echipa ALPINBIST este pregătită pentru calitate.
 • Pragmatism. Furnizăm doar servicii care contează. Gândim soluțîi de valoare, durabile în timp. Suntem inovativi, dar înțelegem la fel de bine pragmatismul fiecărei afaceri.
 • Încredere. Afacerile recurente ne ajută să păstrăm prețurile și nivelul de stres la un nivel decent. De aceea, încrederea în parteneri este critică. Înțelegem că este un atribut foarte fragil și care poate fi dobândit doar prin confirmarea așteptărilor stabilite, de fiecare dată.
 • Parteneriat. Credem în succesul reciproc – că o lege în afaceri pe care o respectăm. Câștigarea încrederii este doar un pas.Avem o preocupare permanentă de a descoperi noi tehnologii care îi ajută pe partenerii noștri să facă mai mult, să fie mai competitivi, iar pe noi, mai valoroși.
 • Flexibilitate. Fiecare afacere este diferită. În consecință, ne adaptăm serviciile de alpinism utilitar la nevoile partenerilor noștri.
 • Dezvoltare. Ne place să creștem că oameni și că organizație. Cunoștințele sunt ceea ce ne fac valoroși. Încurajăm în permanentă dezvoltarea oamenilor, prin training profesional sau crearea de echipe atât în interiorul organizației, cât și împreună cu partenerii noștri.
 • Simplitate. Facem tot ce trebuie pentru că soluțiile și serviciile de alpinism utilitar să fie perfecte. Ne concentrăm pe valoarea reală a serviciilor de alpinism utilitar și nu pe obținerea de profit cu orice preț.

Profesionalismul şi execuţia promptă a lucrărilor de alpinism utilitar caracterizeaza compania SC ALPIN BIST SRL. Suntem un colaborator de încredere pentru clientii care au nevoie de servicii de alpinism utilitar.