fbpx

Alpinism utilitar montaj

Alpinism utilitar montaj. Firma noastră din Cluj-Napoca, Alpinbist, se bazează exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar industrial și profesional. Profesionalismul firmei este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind orașele mari si mici: Târgu Mureș, Bistrița, Arad, Timișoara, Alba Iulia, Deva, Oradea, Zalău, Satu Mare.

alpinism utilitar Cluj

Alpiniști utilitari montaj

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de alpinism utilitar montaj. Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu :

  • Montaj structuri metalice – Structurile metalice se caracterizeaza prin greutatea componentelor ce trebuie montate ori demontate. Greutatea lor care determina munca unei echipe specializate si coordonarea perfecta a membrilor acesteia.
  • Montaj sisteme paratrasnet – Pentru cladirile inalte sau situate intr-o zona caracterizata prin descarcari electrice frecvente, pentru a evita incendiile si electrocutarea ce ar putea fi cauzate de trasnetele care lovesc direct cladirea, se recomanda instalarea unui paratrasnet. Acesta va directiona electricitatea trasnetului in pamantul de sub cladire.
  • Montaj sisteme de sprinklere – Incendiile reprezinta unul dintre principalele riscuri pentru distrugerea cladirilor, dar mai ales pentru pierderea vietilor celor care isi desfasoara activitatea in cladirile cu pricina. Sistemele de sprinklere (stropitori) sunt usor de instalat, iar avantajele montarii sunt de departe foarte importante pentru toti oamenii din cladire, siguranta fiind una dintre cele mai puternice dorinte.
  • Montaj tubulaturi de ventilatie – Tubulatura de ventilatie este deseori incurcata si dificil de executat. Nu si pentru noi. Ne luam angajamentul sa montam tubulatura de ventilatie intr-un mod ireprosabil si in cel mai scurt timp, operativitatea fiind trasatura noastra definitorie.
  • Montaj antene si suporti – Antenele si suportii sunt o categorie aparte de elemente datorita functiilor pe care le indeplinesc si conexiunii cu dispozitivele din interiorul cladirii, insa echipa noastra are experienta necesara pentru a gestiona montajul oricarui tip de antena, respectiv al oricarui tip de suport.

ALPINBIST are o experienta de peste 10 ani in domeniul alpinismului utilitar, vă oferim servicii incluzând lucrări la înalțime în construcții, vopsitorie, tencuială, renovări și întreținere fațade, termoizolație, montaje firme luminoase, curățenie ( igienizări, spălat ferestre).

Vă punem la dispoziție servicii profesioniste de Alpinism Utilitar montaj, în județul Cluj și în alte județe în care suntem solicitați. Practicăm prețuri extrem de avantajoase. Suntem profesioniști cu experiență de mai bine de 10 ani ! Apelați la noi cu încredere ! tel. 0755 312 904

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?