fbpx

Curatare si toaletare arbori

Curatare si toaletare arbori. Firma noastră din Cluj-Napoca, Alpinbist, se bazează exclusiv pe tehnici de alpinism utilitar industrial și profesional. Profesionalismul firmei este redat de calitatea și diversitatea lucrărilor efectuate, precum și de lista diversă de clienți care au apelat la serviciile noastre.

Aria de acoperire este foarte extinsă, firma noastră acoperind orașele mari si mici: Târgu Mureș, Bistrița, Arad, Timișoara, Alba Iulia, Deva, Oradea, Zalău, Satu Mare.

alpinism utilitar Cluj

Alpiniști utilitari - Curatare si toaletare arbori

Echipa ALPINBIST este specializata pentru lucrări de curatare si toaletare arbori. Realizăm toate serviciile specializate in acest domeniu:

  • Toaletare arbori. Alpinbist executa servicii de taieri si toaletari arbori in mediul urban si in locuri foarte greu accesibile. Efectuam aceste servicii pentru toate speciile de arbori indiferent de dimensiunea acestora. Oferim servicii de toaletare a coronamentului sau defrisare arbori in judetul Cluj, si in alte zone ale tarii.
  • Curatare arbori: utilizand tehnici sigure reducand astfel eventualele distrugeri datorate ruperii si caderii crengilor pe cladiri, autoturisme etc. Reducem la minimum riscul producerii unor evenimente soldate cu accidente tragice sau distrugeri de bunuri imobile si mobile.
  • Pe langa toaletari arbori si curatarea ramurilor inainte sau dupa doborare, indepartam crengile, cioatele si debarasam locul lucarii, asigurant totodata transportul materialului lemnos rezultat lucrarii.

ALPINBIST are o experienta de peste 10 ani in domeniul alpinismului utilitar, vă oferim servicii incluzând lucrări la înalțime în construcții, vopsitorie, tencuială, renovări și întreținere fațade, termoizolație, montaje firme luminoase, curățenie ( igienizări, spălat ferestre).

Vă punem la dispoziție servicii profesioniste de Alpinism Utilitar, în județul Cluj și în alte județe în care suntem solicitați. Practicăm prețuri extrem de avantajoase. Suntem profesioniști cu experiență de mai bine de 10 ani ! Apelați la noi cu încredere ! tel. 0755 312 904

Deschide chat-ul
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?