alpinism utilitar Cluj
0

Instalarea structurilor metalice

Instalarea structurilor metalice este o componentă foarte importantă a construcțiilor moderne și a subansamblelor conexe. Iar timpul este una dintre principalele valori ale vieții noastre. Prin urmare, prin instalarea acestora de înaltă calitate, compania noastră de alpinism industrial o salvează pe a doua : timpul.
Instalarea structurilor metalice ușoare este una dintre multele tipuri de lucrări efectuate de compania Alpinbist. Lucrarea se efectuează profesional, lucrari de înaltă calitate, conform proiectului arhitectural furnizat de client, în conformitate cu standardele și măsurile de siguranță.Alpinism utilitar Cluj

Gama de aplicare a structurilor metalice prefabricate este foarte largă, iată doar câteva dintre opțiuni:

  • structuri publicitare complexe mari;
  • clădiri industriale, hangare, ateliere, pavilioane comerciale;
  • amplasamente pentru instalarea echipamentelor climatice și de ventilație.

Alpinism utilitar ClujAvantajele instalării structurilor metalice de către specialiștii companiei noastre: calitatea produselor utilizate!
În activitatea noastră, folosim numai produse din metal laminat de înaltă calitate de la furnizori de încredere. Toate elementele structurilor create – grinzi, grinzi, rafturi, elemente de legătură – sunt testate și supuse tratamentului anticoroziv și al vopselei.

Pentru instalarea structurilor metalice, se utilizeaza sudarea electrică și conexiunile cu șuruburi, în funcție de tehnologia de instalare, cerințele clienților și proiectul arhitectural.

De asemenea, este important ca, în cooperare cu noi, să fiți siguri că toate lucrările la instalarea structurilor metalice vor fi efectuate la cel mai mic preț. Drept urmare, veți avea nu numai lucrări de înaltă calitate cu structuri metalice și instalarea lor profesională, ci și un cost accesibil.